Fødevarekonsulent

Converyor belt full of lemon flavored bottled water in a bottling plant.

At holde styr på egenkontrol, hygiejnelovgivning, rengøringskontrol osv. kan være en stor mundfuld for de fleste. Hos Foodinstux kan vi hjælpe dig med nogle af de mange bekymringer, så du kan fokusere på det, som du kan lide og er god til. Som fødevarekonsulent sørger vi for, at der er styr på alle områder, så de uanmeldte kontrolbesøg bliver en fornøjelse fremfor en skræk.

Hvad kan Foodinstrux tilbyde jeres virksomhed som fødevarekonsulent?

Det kan være svært at forstå, hvad en fødevarekonsulent egentlig kan hjælpe med. Derfor har vi lavet en liste, der skal være med til at tydeliggøre, hvorfor netop en fødevarekonsulent kan være det helt rigtige for jeres virksomhed. Hos Foodinstrux kan du altid vælge opgaver fra, hvis du selv ønsker at være 100% indover specifikke opgaver, og ellers er vi altid klar på at løfte opgaven sammen med dig eller for dig.

Vi varetager bl.a. opgaver inden for:

 

  • Procesoptimering
  • Produktoptimering
  • Træning af medarbejdere
  • Kvalitetsstyring
  • Rengøringskontrol

Som fødevarekonsulent kan vi varetage alle disse typer af opgaven for dig. Det kan være, at I ønsker en fast aftale, hvor vi varetager opgaver helt og holdent, eller måske ønsker I en mere fleksibel aftale, hvor vi kan komme ind som et ekstra par øjne i situationer, hvor I har brug for råd og vejledning fra en fødevarekonsulent.

 

Foodinstrux står klar til at hjælpe jer med de opgaver, som I må ønske det inden for de nævnte områder. Som fødevarekonsulent har vi mere end 20 års erfaring, og vi er derfor altid professionelle, effektive og grundige.

Har du brug for en professionel og erfaren fødevarekonsulent, så kontakt os her