Om Foodinstrux

Services

FoodInstrux er en enkeltmandsvirksomhed med det formål at tilbyde mindre og mellemstore fødevarevirksomheder professionel assistance indenfor følgende områder.

Produktudvikling

Foodinstrux kan hjælpe dig med udvikling af nye produkter fra start- til slutfase. Ligeledes hjælpe dig med at ændre og justere allerede eksisterende produkter i dit sortiment, og gøreprodukterne mere ønskelige for forbrugerne.

Produktoptimering

FoodInstrux kan hjælpe dig med ændre og justere allerede eksisterende produkter i dit sortiment, og gøre produkterne mere ønskelige for forbrugerne.

Træning af personale

Det er enhver fødevarevirksomheds ansvar at sørge for medarbejderne er klædt ordentligt på til opgaverne. FoodInstrux tilbyder træning indenfor flere områder af fødevareproduktion.

Kvalitetsstyring

FoodInstrux tilbyder opsætning og implementering af kvalitetssystemer, samt efterfølgende vedligeholdelse af systemet.

Rengøringskontrol

Alle fødevareproduktioner har behov for at foretage rengøringskontrol med en fast frekvens og med friske øjne. Foodinstrux tilbyder at udføre rengøringskontrol med fast frekvens og samtidig foretage sparring med medarbejderne så jeres rengøring altid er i styring.

Mere end 20 års erfaring

Jeg har tilegnet min viden og ekspertise gennem de sidste 20 år i forskellige funktioner indenfor fødevareindustrien, og har derfor arbejdet med stort set alle aspekter af fødevareproduktion.

Min baggrund er mejerist, procesteknolog samt en Master i Fødevarekvalitet/fødevaresikkerhed.

Af erfaring ved jeg at man i den travle hverdag hvor produktionen har hovedfokus ofte nedprioriterer ting som vedligeholdelse af kvalitetssystemet, optimeringer af processer og produkter eller træning af personale nye som gamle medarbejdere.

Det kan for virksomhederne være en udfordring at prioritere disse former for opgaver og for stor en omkostning at ansætte udelukkende til disse formål selvom der kan ligge store værdier gemt for den enkelte virksomhed.

Tom Saxtorph Jensen, Fødevarekonsulent

Handsome cheesemaker making curd cheese in his factory.

Din samarbejdspartner

Det er her FoodInstrux kommer ind i billedet og gerne påtager sig de opgaver I som virksomhed ikke kan prioritere blandt jeres fastansatte medarbejdere. Områder som at skabe struktur i kvalitetssystemet, klæde medarbejderne bedre på til opgaverne, øge kapacitet på anlæggene eller til udvikling af nye produkter.

Ved at benytte FoodInstrux som jeres samarbejdspartner vil der kun være omkostninger for den tid der arbejdes med den specifikke opgave.

Kan du se FoodInstrux som din samarbejdspartner så giv mig et kald, email eller udfyld kontaktformularen her på siden så vi kan tage en uforpligtende snak om et eventuelt fremtidigt samarbejde.

Har du og din virksomhed brug for assistance

Kontakt mig da og lad os tage en god uforpligtende snak