Rengøringskontrol

Egenkontrol, Egenkontrolprogram, rengøringskontrol og Hygiejne

Egenkontrolprogram og rengøring er en tung omkostning i en fødevarevirksomhed og betragtes ofte som noget der ikke tilfører direkte værdi. Men mange fødevarevirksomheder har oplevet mange af de inddirekte omkostninger forbundet med mangel på optimal rengøring, såsom reduktion af holdbarheden på produkterne, stigning i reklamationer, tilbagekald og derved tab af omsætning.

Der kan derfor skabes værdi i at få din rengøring optimeret så din virksomhed ikke mister kundernes troværdighed eller skal foretage et tilbagekald.

En yderligere gevinst er de psykologiske fordele og den tillid som kan opnås ved rent, hygiejnisk udstyr og ryddelige omgivelser. Dette har en betydelig indvirkning på medarbejdertilfredshed og ligeledes kundernes tillid.

Ved en optimering af rengøringen er det altid godt at få nogle nye øjne på tingene, da nogle ting er og har været en del af dagligdagen længe.

FoodInstrux tilbyder at lave en kontrol af rengøringen i din virksomhed og foretage optimering hvor det vurderes nødvendigt således at du kan levere dine produkter til kunderne med den bedste kvalitet.